Hot News Štěkatlon 2018

V sobotu to vypukne a tak přinášíme shrnutí důležitých informací :)) Prosím, pečlivě prostudujte propozice, které naleznete na našich stránkách.

1) Startujeme v intervalu 1 minuty, pes je po celou dobu závodu s vámi spojený vodítkem

2) Plavecká část startuje od kostky (rovinka) na břeh rybníka 150m

3) V depu budou pomocníci, kteří vám jsou k dispozici během přesedání na cyklistickou a běžeckou část. Nikdo jiný kromě závodníků a organizátorem určených pomocníků do depa nesmí.

4) Cyklistická část jsou 2 okruhy po 2km, trasa vede lesem, po louce. Cyklistickou část můžete absolvovat na kole či koloběžce – helma povinná u obou dopravních prostředků.

5) Běh rovinka 1,34 km 1 okruh kolem rybníka.

6) Závodník obdrží startovní číslo, které je nezbytně nutné pro cyklistickou a běžeckou část. Je potřeba jej upevnit zepředu na tričko nebo na závodní pásek nebo vám postačí i obyčejná guma do kalhot.

7) Štěkběh – mrňousové 200m, děti a St. děti 1 okruh 1,34km

8) Při prezenci předem přihlášení obdrží prezenční tašku

9) Postroje! Běhej se psem dorazí se svým stánkem a obleče vás i psa. Vše si můžete na místě vyzkoušet i zakoupit, k dispozici budou také plovací vesty.

10) Pro vítěze máme připravené krásné ceny od našich sponzorů. Nikam nám neutíkejte, ceny nečekají jen na vítěze. Letos proběhne i tombola – startovní čísla si uchovejte.

11) Pro z daleka přijíždějící je možné se ubytovat ve stanech či pokojích v areálu Koliba. Druhý den můžete poměřit své síly na tradičním triatlonu nebo se vydat na výlet po našem okolí Jedlová, Tolštejn, Hrádek, Dýmník, Světlík, a další místa:-)

PS: V místě závodu bude přistaven stánek, který zajistí náš místní pivovar. Zde si můžete zakoupit občerstvení a ochutnat naše Kocouří pivo.

Akci finančně podpořilo město Varnsdorf.
Partneři seriálu