Hot News Northco triatlon 2018

1) Voda v Mašíňáku je po 2 měsících sucha překvapivě ještě v solidní kondici, ke všemu teplá tak, že budou poprvé v historii neopreny ZAKÁZÁNY !!! Trať historicky nejsušší, uvidíme, jak moc se pokusí nehezká předpověď dodržet tradici :-)

2) Trasa MTB se díky lesním polomům vrací ke svým kořenům, tedy oprášila se klasická, tříokruhová trať, viz Trasy. Pro Dětský a HOBBY závod se na kole pojede po trase sobotního Štěkatlonu. Trať běhu zůstává kolem rybníka. Počty kol tedy doznaly zásadních změn – Kachní plavčo zůstává (2 okruhy), Hanyho bike opět ve 3 okruzích, stejně jako Vaskův běh má 3 okruhy. Dětský závod má šifru 1 – 2 – 1  :-)

3) Po závodě je připravena bohatá občerstvovačka pro závodníky a pořadatele. Přistavený stánek Kocour zachrání i ty největší hladovce.

4) Vložený duatlon – prezentace i start bude rychlovka v improvizovaném depu č. 2, krátký běh na 300m, 1km MTB (možnost půjčit si kolo od CAŠ) a krátký doběh do cíle. Vyhlašují se skoro všichni a startovné za dvacku.

5) Pokud nemáte triatlonovou závodní „přehazku“, tak nezapomeňte doplnit TT vybavení o nějakou gumičku kolem pasu na běžecké startovní číslo. U prezentace bude možnost poprosit, ale jen o klasický provázek.

6) Na běhu v hlavním závodě budete dostávat tradiční šňůrky jako kontrola pro počet kol, tak nezapomeňte odebírat, jinak budete kolem rybníka kroužit do večera :-)

Akci finančně podpořilo město Varnsdorf.
Partneři seriálu